Sorggrupper

Kom med i en terapeutisk sorggruppe ved Amagerbro Metro

Voksne : Mandag 18:30 – 20:30 eller lørdag kl. 10.00 – 12:00

Børn & unge: Lørdag 14:00 – 16:00

Hver anden uge i ulige uger.

Kr. 350,00 pr. gang

Der servers kaffe / te / vand / saft og brød.

Jeg er uddannet Psykoterapeut & Master Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner.

Speciale i sorg og kompliceret sorg, samt certificeret i sorggrupper for børn.

Individuel terapi

Der er muligt, at tilkøbe sessioner i Psykoterapi eller Hypnoterapi, hvis dette skulle ønskes. Skønner jeg efter at have lært dig at kende i sorggruppen, at individuel terapi vil gavne dig, tilbydes du en gratis samtale om dette. Det er dig derefter fuldstændigt frit for, hvor du ønsker at gå i terapi og om du ønsker det.

Sorggruppe for børn og unge er tilpasset alder og jeres barn.

Børn i sorg skal tages alvorligt, da de bærer ofte på al for meget, da de også forsøger at skåne de voksne omkring dem. De kan også ønske at flygte fra sorgen og fortrænge den og så kommer den bare til udtryk på anden måde. Derfor er det vigtigt, at vi med vores viden kan hjælpe dem med at give deres sorg et rum, hvor de kan være 100% sig selv, uden at skulle tage hensyn og hvor kun de er i centrum.

 Om du har mistet for nylig eller for mange år siden har ingen betydning

Har sorgen ramt dig fornylig eller hvis din sorg stadigvæk er intens, selvom dødsfaldet er sket for mange år siden, så kunne denne sorggruppe være noget for dig. Gammel sorg kan sætte sig som kompliceret sorg, og du har det måske stadigvæk som lige da dødsfaldet skete.

Omverden

Ofte mener omverden, at vi skal se at komme videre. Derfor kan det være rigtig svært at tale med nogen om en sorg som stadigvæk fylder selvom der er mange år siden sorgen ramte. Det kan være sorg som er sket for årtier siden, men følelses den stadigvæk intens skal den bearbejdes, da den ellers kan komme til udtryk som kompliceret sorg, og vise sig som depression, angst mv. Måske opdages det ikke engang, at de diagnoser som stilles kommer fra kompliceret sorg, da man heller ikke selv er opmærksom på,  at sorgen ligger latent.

Hvilken forskel kan sorggruppen gøre

I sorggruppen lytter og lærer vi af hinanden og det er lige meget om du for nylig har mistet eller det er sorg af ældre dato. Jeg byder ind med min terapeutiske viden og giver jer indsigt og øvelser til selvhjælp. Her i sorggruppen får du lov til at give din personlige sorg et rum, så du kan begynde at få sorgen til at fylde det, som den fremover skal have lov til at fylde i dit liv. Sammen kigger vi på sorgen og bearbejder den, så den får den betydning som du ønsker den skal have i fremtiden. Din sorg er din og det er dig som bestemmer hvilken betydning sorgen skal have i dit liv fremover, da sorgen jo aldrig forsvinder, men du kan lære at bære minder og kærligheden til afdøde med dig fremover, uden den gør så ondt og begrænser dit liv. Du skal blive bevidst om igen at leve livet fuldt ud og du er jo blevet mindet om at livet er skrøbeligt og derfor skal leves. Det kan være svært at gøre alene og derfor er en sorggruppe så effektiv til at få kigget på sorgen i.

Fællesskab og forståelse

Balance Psykoterapi står for at sprede glæde, empati, forståelse for dig og det gøres med masser af humor. Tidligere deltagere beskriver det som hyggeligt og dejligt og utroligt effektivt for deres velbefindende. De fortæller, at det overhovedet ikke er tungt at komme, men livsbekræftende, et sted hvor håb og glæde igen får liv. Der er altid en atmosfære af ro og værdighed, samt opstår et unikt fællesskab af en dyb accept og forståelse for hinanden, da samvær med ligestillede give indsigt og man kan give slip på følelsen af ensomheden man kan føle omkring dødsfaldet. Ensomheden kan være stor selv i et ægteskab og i en familie, da alle sorger på deres måde, og de ikke altid er overskud til at forstå og anerkende andres måde at sørge på.

Vi kommer ikke igennem livet uden sorg, for hvis man elsker, så kommer man også til at miste på et tidspunkt og det er også til dødsfald. Men meningen med livet må være, at vi skal leve det fuldt ud mens vi er her.

Her skaber vi med respekt og empati et rum, hvor der er
plads til din sorg. Måske har dine omgivelser svært ved
at forstå hvad du gennemgår, måske mener de, du bare
skal se at komme videre. Dine nærmeste har jo også
mistet og måske sørger I på forskellig vis. Derfor kan det
ofte være svært i familien og i de nære relationer, at støtte
hinanden i sorgen.  Desuden ønsker man, at skåne hinanden
i sorgprocessen.

Men for, at komme videre skal sorg bearbejdes
Og det betyder ikke, at man skal glemme den man har mistet!
Men komme tilbage til en normal hverdag og livssituation.
Så man igen kan mærke og føle glæde. Vi arbejder med følelser og tanker, så du kan mindes
uden det gør så ondt.

Der er tavshedspligt i sorggruppen, hvor gensidig respekt er en vigtig del.

Ring gerne, hvis du har spørgsmål.

Eller lav en booking her:

 

 

 

 

 

 

 

Ved Amagerbro metro station

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.